DuoLife RegenOil Liquid Gold

DuoLife RegenOil Liquid Gold® pravo je "tekuće zlato" među najkvalitetnijim hladno prešanim uljima. Ono što DuoLife RegenOil Liquid Gold® čini posebnim jest njegov učinak koji se temelji na sastavu 13 biljnih baznih ulja, odabranih prema njihovom antioksidacijskom učinku, i podržava stabilnost sadržaja Omega kiselina. Odnos kiselina Omega-3 / Omega-6 uravnotežen je od 1: 1 do 1: 5, što omogućuje održavanje takozvanog "zlatnog omjera". 

100% prirodni preparat,  bez konzervansa i GMO. U staklenoj medicinskoj boci radi očuvanja vrhunske kvalitete sastojaka.. Načinjeni najmodernijim postupkom  IHHP ™ tvrtke DuoLife. Metoda zasnovana na konceptu „minimalne obrade”. 

Suncokretovo ulje 
Laneno ulje 
Kukuruzno ulje 
Suncokretovo ulje s ekstraktom bokvice
Ulje konoplje 
Ulje oraha 
Suncokretovo ulje sa ekstraktom šipka 
Ulje pšeničnih klica 
Ulje sjemenki grožđa 
Ulje sjemenki sezama, 
Ulje sjemenki sikavice 
Ulje makadamije 
Cedrov orah ulje 

DuolifeRegenOil Liquid Gold

Vitamin K2 MK7prisutna u ovom DuoLife proizvodu, dobivena je iz ekstrakta natto. Natto dolazi iz Japana gdje ga cijene zbog nevjerojatnih hranjivih učinaka, a posebno zbog visokog sadržaja vitamina K2 u rijetkom obliku MK7 i nattokinaze (enzima) koje Japanci jako cijene. Ovaj hranjivi potencijal javlja se kao rezultat procesa fermentacije soje pomoću bakterija Bacillus subtilis. Zahvaljujući njihovoj aktivnosti, struktura soje pretvara se čineći hranjive sastojke vrlo bioraspoloživim. Vitamin K podržava pravilno zgrušavanje krvi i pomaže u održavanju zdravih kostiju.

Vitamin D3 prisutan u ovom proizvodu, dobiven je iz lišaja, pa je stoga oblik pogodan za vegane i vegetarijance. Najčešći vitamin D na biljnoj osnovi je vitamin D2, od kojeg vrlo male količine apsorbira ljudsko tijelo, a vitamin D3 obično se proizvodi na životinjskoj osnovi i ekstrahira se iz lanolina, životinjskog voska dobivenog tijekom pranja ovčje vune, tzv. mast ”. Glavna biološka funkcija vitamina D je održavanje kalcija i fosfora u normalnom rasponu u krvi. Vitamin D pomaže apsorpciji kalcija koji je neophodan za izgradnju i održavanje kostiju i zuba jakim i zdravim. Ovaj vitamin igra značajnu ulogu u potpori imunološkog sustava, funkcije mišića i normalne diobe stanica.

Detaljnije pogledajte na službenoj stranici kompanije Duolife:

Saznaj više

Naručite tekuće zlato

Sve Duolife preparate širom svijeta naručujete online preko službene stranice kompanije Duolife.
Plaćate kartično ili Paypalom. Dostava Fedexom za 5 do 10 radnih dana.
Kupujte najpovoljnije kao član ili povlašteni kupac.
Saznajte kako da vas dostava košta samo 1 euro.

Naručiti možete nakon registracije klikom na link:

REGISTRACIJA I NARUČIVANJE

Nazovite nas radi detaljnijih informacija o dobrobitima Duolife preparata, preporukama te kako najpovoljnije kupovati na mob:  
091 534 3844

Ili ispunite kontakt formu sa vašim upitom

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

Duolife 

super hrana za dan i noć