DuoLife tekući kolagen

Duolife Tekući kollagen

DuoLife kolagen obogaćen antioksidansima pomaže koži da ostane čvrsta i podatna, štiteći je od preranog starenja i poboljšavajući zdravlje vaše kose i noktiju. Prirodni kolagen osigurava normalno funkcioniranje zglobne hrskavice i kostiju.

DuoLife COLLAGEN sadrži ne samo kolagen, glukozamin, hondroitin i hijaluronsku kiselinu, već i vrijedne biljni ekstrakti, bogati silicijevim dioksidom (ekstrakti preslice, koprive i mladica bambusa) i vitaminom C (ekstrakt iz plod acerole). Nadalje, svi biljni ekstrakti i plodovi manga koji su prisutni u proizvodu su prirodni izvori antioksidana.

DuolifeTekući Kolagen

100% prirodni preparat,  bez konzervansa i GMO. Pravi tekući eliksir u staklenoj farmaceutskoj boci. 
Načinjeni najmodernijim postupkom  IHHP ™ tvrtke DuoLife. Metoda zasnovana na konceptu „minimalne obrade”

Sastav:
Pire od voća manga, kolagen ekstrahiran iz kože ribe (2500 mg / 50 ml), glukozamin sulfat iz rakova (1000 mg / 50 ml), standardizirani ekstrakt acerole (uključujući vitamin C), hondroitin sulfat ekstrahiran iz morskih pasa (300 mg / 50 ml), ekstrakt koprive (250 mg / 50 ml), izdanci bambusa
ekstrakt standardiziran za sadržaj silicijevog dioksida, ekstrakt preslice standardiziran za sadržaj silicijevog dioksida (150 mg / 50 ml), hijaluronska kiselina (50 mg / 50 ml).

Izbojci bambusa

 prirodni su izvor silicija koji pomaže vratiti čvrstoću i elastičnost kolagenskim i elastinskim vlaknima, sprječavajući tako oštećenje koštanog i hrskavičnog tkiva. Sadržaj silicija u bambusu izuzetno je velik jer iznosi preko 75%. Sadržaj masnih kiselina prirodno je otapalo za prowitamin A i vitamin E, koji su snažni antioksidanti koji djeluju u koži i njezinim dodacima, pokazujući vidljive učinke, poput vlažne glatke kože mladog izgleda, kao i zdrave, jake kose i noktiju.

Hijaluronska kiselina

 podržava zajedničko funkcioniranje osiguravajući ispravnu elastičnost i viskoznost sinovijalne tekućine. Poboljšava stanje kože jačajući njene stanice i podržavajući regeneraciju tkiva. Vlaži tijelo „iznutra“, što poboljšava hidrataciju dubokih slojeva kože, usporava procese starenja i potiče njegovu pravilnu vlažnost i gipkost..

 glukozamin sulfat

Iz rakova je spoj koji podržava funkciju osteoartikularnog sustava. Sastavni je dio zglobne hrskavice i tekućine koja ispunjava sinovijalne vrećice. Povećava njihovu otpornost na preopterećenja i potiče sintezu hrskavice.

Detaljnije pogledajte na službenoj stranici kompanije Duolife:

Saznaj više

Naručite Duolife

Sve Duolife preparate širom svijeta naručujete online preko službene stranice kompanije Duolife.
Plaćate kartično ili Paypalom. Dostava Fedexom za 5 do 10 radnih dana.
Kupujte najpovoljnije kao član ili povlašteni kupac.
Saznajte kako da vas dostava košta samo 1 euro.

Naručiti možete nakon registracije klikom na link:

REGISTRACIJA I NARUČIVANJE

Nazovite nas radi detaljnijih informacija o dobrobitima Duolife preparata, preporukama te kako najpovoljnije kupovati na mob:  
091 534 3844

Ili ispunite kontakt formu sa vašim upitom

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.