Duolife


Regenerirajte se noću i aktivirajte i osnažite se danju.
100% prirodni preparati,  bez konzervansa i GMO. Pravi tekući eliksiri u staklenim medicinskim bocama. Načinjeni najmodernijim postupkom  IHHP ™ tvrtke DuoLife. Metoda zasnovana na konceptu „minimalne obrade”

Proizvedeni u Poljskoj, a zbog svoje djelotvornosti popularni širom europske unije i svijeta.  Jedan su od rijetkih bio preparata iz Europe koji postaje sve traženiji i  u USA.

Duolife Dan i Noć

Sinergijski sastavljen pripravak od 26 ekstrakata i voćnih sokova, bez GMO-a. Sa certifikatima o prirodnom uzgoju, bez kemikalija i pesticida.

DuoLife DAY sadrži biljne komponente koje podržavaju tjelesnu aktivnost i mentalne funkcije tijela, podržavanje imuniteta, procesi stvaranja krvi, dobro stanje kože, mozga, srca, mokraćnog sustava i zglobova

DuoLife NIGHT temelji se na biljnim sastojcima koji podržavaju metabolizam, oporavak i procese pročišćavanja, kao i miran, umirujući san. To su sokovi i ekstrakti koji podržavaju rad jetre, probavnog trakta i kostiju

saznaj više

DuoLife Tekući Klorofil

Duolife Tekući Klorofil

Zahvaljujući jedinstvenom sadržaju potpuno prirodnih sastojaka, čisti i detoksicira vaš organizam. Prirodni klorofil smanjuje kiselost unutarnjeg okruženja našeg tijela. Pokazuje pozitivan učinak na fiziološku floru, podupire i poboljšava imunološki sustav, veže i eliminira teške metale, a također svojim gotovo probiotičkim učinkom podupire regeneraciju i oporavak tijela izloženog kronićevom stresu ili drugim prijetnjama.

100% prirodan tekući klorofil u staklenoj medicinskoj boci.

Sastav:
Ječmena trava, klorela, lucerna, klorofilin, ulje peperminta.

saznaj više

DuoLife tekući kolagen

DuolifeTekući Kolagen

DuoLife kolagen obogaćen antioksidansima pomaže koži da ostane čvrsta i podatna, štiteći je od preranog starenja i poboljšavajući zdravlje vaše kose i noktiju. Prirodni kolagen osigurava normalno funkcioniranje zglobne hrskavice i kostiju.

100% prirodan tekući kolagen u staklenoj medicinskoj boci.

Sastav:
Morski kolagen, acerola, preslica,glukozamin sulfat, kopriva, mango,hijaluronska kiselina, izbojci bambusa

saznaj više

DuoLife tekuće zlato

DuolifeRegenOil Liquid Gold

DuoLife RegenOil Liquid Gold® pravo je "tekuće zlato" među najkvalitetnijim hladno prešanim uljima. Ono što DuoLife RegenOil Liquid Gold® čini posebnim jest njegov učinak koji se temelji na sastavu 13 biljnih baznih ulja, odabranih prema njihovom antioksidacijskom učinku, i podržava stabilnost sadržaja Omega kiselina. Odnos kiselina Omega-3 / Omega-6 uravnotežen je od 1: 1 do 1: 5, što omogućuje održavanje takozvanog "zlatnog omjera". 

DuoLife RegenOil Liquid Gold® vrijedan je izvor esencijalnih nezasićenih masnih kiselina koje pokazuju pozitivan učinak na poremećaje ovisne o prehrani.

saznaj više

Naručite Duolife

Sve Duolife preparate širom svijeta naručujete online preko službene stranice kompanije Duolife.
Plaćate kartično ili Paypalom. Dostava Fedexom za 5 do 10 radnih dana.
Kupujte najpovoljnije kao član ili povlašteni kupac.
Saznajte kako da vas dostava košta samo 1 euro.

Naručiti možete nakon registracije klikom na link:

REGISTRACIJA I NARUČIVANJE

Nazovite nas radi detaljnijih informacija o dobrobitima Duolife preparata, preporukama te kako najpovoljnije kupovati na mob:  
091 534 3844

Ili ispunite kontakt formu sa vašim upitom

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.