Korisno sa neta

Alternativa odabrano

Vodič kroz alternativu.  Mnoštvo korisnih informacija o zdravlju. Kako uštedjeti pri kupnji dodataka  prehrani. .Ozdravite svoju hranu. To je ključ zdravlja.  To je prvi korak koji činimo. Detoksikacija hrane je danas postala nužnost. Mnoštvo je alternativnih metoda brige o zdravlju.  Mali vodič kroz kristale i astrološke znakove. Korisne informacije o čakrama. Čakre su energetska središta, transformatori energije, koji naše tijelo povezuju s univerzalnom svemirskom energijom (ta svemirska energija u različitim kulturama nosi različita imena: či prana, orgon.). One tu energiju usisavaju, dijele na sastavne dijelove i po energetskim kanalima ili nadijima šalju u žlijezde s unutrašnjim lučenjem, živce i krv. Detaljnije na:

http://www.alternativa.putokaz.biz/

Odabrano iz Nature

Odabrani dodaci prehrane iz Nature. Posebna grupa cija preparata na bazi kineske tradicionalne mudrosti. Mogućnost konzultacia i razgovora kako bi preporuka bila što kvlaitetnija. U tradicionalnoj kineskoj medicini pet su elemenata (drvo, vatra, zemlja, metal i voda) temeljni elementi našeg univerzuma koji odgovaraju Proljeću, Ljetu, Kasnom Ljetu, Jeseni i Zimi. U stanju ravnoteže, pet unutarnjih organa (jetra, srce, slezena, pluća i bubrezi) potiču jedan drugoga kako bi ojačali tijelo i produžili vijek života.  Detaljnije pogledajte na stranici:

https://www.natura-odabrano.com/

Detoksikacija soli teških metala

Zašto detoksikacaija teških metala.  kako najdjelatnije  napraviti detoksikaciju soli teških metala i drugih toksina. Praktično od rođenja naš organizam izložen je solima teških metala. Kako se kumuliraju u tijelu tako je i veća šteta koju čine svakom organu.  Organizam postepeno slabi. Istraživanja su pokazala da preko pupčane vrpce majke na svoje bebe prenose toksine. Od majki na bebe bilo je preneseno oko 287 vrsta toksina, uključujući i živu.Toksični teški metali praktično su posvuda, a prisutni su u stvarima s kojima se svakodnevno susrećemo poput aluminijskih konzervi i aluminijske folije, baterije, metalnih posuđa, stare boje pa čak i hrane koju jedemo. Na primjer, pesticidi i herbicidi (koje je teško potpuno izbjeći čak i na strogoj organskoj prehrani) su čest izvor teških metala. Kao rezultat toga, većina nas prevozi teške metale koji su s nama gotovo cijeli život i koji su duboko ušli u naše tkanine. Nažalost, to su ti '' stari '' metali, oni koji se dugo kriju u našem sustavu, najveća prijetnja..  Kako dubinski očistiti organizam ključno je pitanje.  Evo preporuke:

https://www.detoksikacija.maticne-stanice.biz/